Εθελοντικός καθαρισμός στις παραλίες του Καλού Χωριού


Επισκέψεις: 71

Η καθαριότητα σε κάθε τόπο, φανερώνει το πολιτιστικό επίπεδο των ανθρώπων που τον κατοικούν.

Η καθαριότητα του κάθε τόπου δείχνει ήθος, ζωή, αγωγή, πρόοδο, δίνει αξία στον τόπο καί είναι δείγμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Διότι απλούστατα, οτιδήποτε μας περιβάλλει είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει.

Την Κυριακή 9 Μαΐου & Ώρα 9:00 σημείο συνάντησης “Γήπεδο Καλού Χωριού”

Με πρωτοβουλία της Κοινότητος Καλού Χωριού και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλού Χωριού πρόκειται να πραγματοποιηθεί Εθελοντικός Καθαρισμός των Παραλιών της Τοπικής Κοινότητας Καλού Χωριού.

Με την αρωγή, της ΔΑΕΑΝ – Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου, του Λαογραφικού Συλλόγου Καλού Χωριού, του Αθλητικού Συλλόγου Καλού Χωριού και του Σύλλογος Γ&Κ Σχολείου Καλού Χωριού .

Ενόψει του Πάσχα με την βοήθεια πολλών, κάναμε το τόπο μας όμορφο.

https://politistikos-syllogos-kalou-choriou.com/?p=575

Εκ νέου, θα το επιδιώξουμε ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής – τουριστικής περιόδου στις παραλίες του τόπου μας. Ο τόπος μας, μας δίνει ομορφιά κάθε μέρα , ας του ανταποδώσουμε με λίγο από τον χρόνο μας, με το να τον καθαρίσουμε και να τον κάνουμε ακόμη πιο όμορφο από ότι είναι, με αγάπη και μεράκι.

Η καθαριότητα είναι πολιτισμός & όχι εξωραΐσμός

Μέσα στις αξίες που πρέπει να επαναφέρουμε στην καθημερινότητα μας, είναι η καθαριότητα, ως στοιχείο πολιτισμού, που τόσο έχουμε παραμελήσει. Η καθαριότητα σε κάθε τόπο, είναι βασική προϋπόθεση καί σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξή του, είναι στοιχείο που δείχνει, ανθρωπιά, αγάπη καί σεβασμό στον συνάνθρωπο και στο περιβάλλον!

Ας είμαστε όσο πιο πολλοί μπορούμε!

#Καλό_Χωριό #ΕθελοντικόςΚαθαρισμός #Παραλίες #πολιτισμός #ΚαλόΧωριό_Ίστρον #εθελοντικέςδράσεις