Μια βιλιοπαρουσίαση διαφορετική


Επισκέψεις: 166

Σάββατο 5 Ιουνίου & ώρα 19:00 πηγές Πύργου Καλού Χωριού

Η συγγραφέας Όλγα Μπελιβάνη μας παρουσιάζει το βιβλίο της ” 7 ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΉΣ & ΘΑΡΡΟΥΣ ” που επιμελήθηκε και εικονογράφησε ο Ρουσσέτος Παναγιωτάκης. Τι έχουν να μας παρουσιάσουν ένας Σκαντζόχοιρος που δεν έχει αγκάθια και ένα Λιοντάρι που δεν μπορεί να βρυχηθεί καθώς έχει αυτισμό ; Και γιατί το κάνουν δίπλα στα μάρμαρα από την ” Μαρμάρω ” του Καλού Χωριού;

https://politistikos-syllogos-kalou-choriou.com/?p=704 Δείτε εδώ: Μεταφορά μαρμάρων 24/05/2021

Η πρόσκληση .

Το Δημοτικό Σχολείο Καλού Χωριού και η Διευθύντρια κα. Άννα Πατεράκη, στα πλαίσια μιας από τις πολλές δράσεις, οργανώνει με την συγγραφέα μας να γράψει 2 προσωπικά παραμύθια μετά από κλήρωση . Κληρώνονται η Μαριλένα & ο Γιώργος.

Ταυτόχρονα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου ξεκινά διερευνητική ανασκαφή στη ” Μαρμάρω ” . Και ένα παιδί παρακολουθεί την διαδικασία από κοντά. Όταν έφτασε η ώρα να γραφεί το παραμύθι όλο το θέμα ήταν φυσικά τι άλλο …..

Διερευνητική ανασκαφή θέση “Μαρμάρω” Καλού Χωριού Λασιθίου

Και γράφεται το παραμύθι …. και κανονίζουν να βρεθούν να γνωριστούν και να ξεναγήσει την Κα. Όλγα στους τόπους που τις περιέγραφε. Μα η νόσος covid-19 επέβαλλε απαγορεύσεις και δεν επιτρεπόταν οι μετακινήσεις .

Εντωμεταξύ ξεκινά η μεταφορά των μαρμάρων, υπό την επίβλεψη της υπηρεσίας και επιτέλους βρίσκουν μια θέση που τους ταιριάζει , ένας χώρος που μπορούν να τα θαυμάσουν όλοι .

Και μετά από όλα αυτά ήταν ποτέ δυνατόν να γίνει η βιβλιοπαρουσίαση αυτή σε ένα άλλο χώρο; Θα μπορούσε να κλειστεί σε μια αίθουσα ; Οχι φυσικά!!!

Μαζί μας θα είναι ο Μιχάλης Λεμονής, ένας μαχητής της ζωής , διακεκριμένος αθλητής και πολλές άλλες σημαντικές ιδιότητες με επίκεντρο την προσφορά και το σεβασμό στον Άνθρωπο.

https://www.mikelemonis.com/?fbclid=IwAR28HCcDYAWK7D8P3tkXjKL51lx7HGe0tzjLFhdctS1uiZQXi9iOx2mxFg0

Ευχαριστούμε τις παιδικές κατασκηνώσεις Χώρα των Λωτοφάγων για την προσφορά ενός βιβλίου για να κληρωθεί στην εκδήλωση .

Το Δημοτικό σχολείο Καλού Χωριού , τους δασκάλους μας και ιδιαίτερα την Κα. Άννα Πατεράκη . Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΤΟΕΒ Καλού Χωριού και την Κοινότητα Καλού Χωριού.

Σας περιμένουμε τηρώντας όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας να απολαύσουμε μια διαφορετική βιβλιοπαρουσίαση .

#ancientmarbles #αρχαιότητες #βιβλίο #διαφορετικότητα #NeverGiveUp #πολιτιστικόςσύλλογος #ΚαλόΧωριό #Πύργος #Πηγές