Μήνυμα προς τους οδηγούς του ΒΟΑΚ


Επισκέψεις: 30

Αγαπητέ οδηγέ , εσύ που τρέχεις στην δουλειά σου ,εσύ που πας να διασκεδάσεις , εσύ που πας διακοπές !!!!!!!!!! ΕΣΥ που άνοιξες το παράθυρο και πέταξες το μπουκάλι του νερού σου. ΕΣΥ που πέταξες το άδειο ποτήρι του καφέ σου . ΕΣΥ που άφησες τα άχρηστα σου άρβυλα. ΕΣΥ γλυκιά μανούλα που άλλαξες πάμπερς στο μωράκι σου και το πέταξες στο πευκόδασος δίπλα στο ΒΟΑΚ. ΕΣΥ επαγγελματία που είδες πως σου πήρε ο αέρας τα σκουπίδια από το αυτοκίνητο και τα κοίταζες απλά να παρασέρνονται χωρίς να σταματήσεις να τα μαζέψεις ….Τέλος ΕΣΥ καπνιστή που πέταξες το αποτσίγαρο σου από το παράθυρο με ότι κινδύνους αυτό μπορεί να συνεπάγεται ………..

Ο ΒΟΑΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Αναστασία & ο Ηλίας ένα ζευγάρι που δραστηριοποιείτε επαγγελματικά στο Καλό Χωριό αποφάσισε να καθαρίσει το κομμάτι του ΒΟΑΚ από κόμβο Αγίου Νικολάου έως τον κόμβο Καλού Χωριού . Επί μέρες ο εργάτης που είχαν προσλάβει καθάριζε. Και για όσους είδαν τις μαύρες σακούλες στις άκρες του δρόμου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τoν αριθμό τους ….

ΠΕΡΊΠΟΥ 150 σακούλες σκουπίδια μαζεύτηκαν από αυτό το μικρό τμήμα .

Σας σοκάρει ο αριθμός ??? Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλού Χωριού ως ελάχιστη βοήθεια στην δράση του Ηλία & της Αναστασίας μάζεψαν μέρος από τις σακούλες . Ο κύριος Παπαδούλης Εμμ. πρόσφερε αφιλοκερδώς την καρούτα που στήθηκε στο πάρκινγκ πριν το τούνελ και τον ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια του !!!!!!!!!

ΚΑΙ ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ . ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ . ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΔΗΓΕ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΔΟ.

#Οικολογικό_αποτύπωμα #Earth_polution #plastics #Ecological_Footprint #